Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αντώνης Σαμαράς-Αλέξανδρος Μουστόγιαννης μαζί στο Ζάππειο

Σε φωτογραφία που δημοσιεύουν τα Νέα της Παρασκευής 27 Απριλίου βλέπουμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δέχεται ένα ''φιλί'' και τις ευχές για νίκη  από τον δικό μας Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη. Ο νεαρός στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία και άπαντες γνωρίζουν την στενή σχέση που έχει με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και όπως θυμόμαστε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ήταν Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα του Αντώνη Σαμαρά στην Αγία Παρασκευή το 2009(με ποσοστό 65.5% έναντι 31% της Μπακογιάννη κάτι που χρεώνεται σε μεγάλο ποσοστό στον Μουστόγιαννη) την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών όπου και αναδείχθηκε Πρόεδρος. Και όπως δείχνει και η φωτογραφία αλλά και οι πληροφορίες μας ο Σαμαράς δεν ξεχνά τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

ΥΓ. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η φωτογραφία κάνει καλό στον Μουστόγιαννη την στιγμή που ''η πολιτική'' και οι ''πολιτικοί'' αποδοκιμάζονται καθημερινά.
ΥΓ 2. Όπως και να έχει ο ''μικρός'' φαίνεται πως έχει άμεση πρόσβαση με τον Πρόεδρο της ΝΔ και πιθανόν αυριανό Πρωθυπουργό ας το εκμεταλλευτεί προς όφελος και της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου