Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αποτελέσματα δημοσκόπησης.Χαστούκι για Ζορμπά.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι διενεργήθηκε δημοσκόπηση στην Αγία Παρασκευή που αφορούσε τις Δημοτικές Εκλογές του 2014. Αφού σας παρουσιάσαμε τα ονόματα υποψηφίων δημάρχων μέτρησε η συγκεκριμένη εταιρεία τώρα είμαστε σε θέση να σας παρουσίασουμε αποτελέσματα χωρίς αριθμούς όμως καθώς δεν μας επιτρέπεται. Η σειρά προτίμησης λοιπόν είναι η εξής.

Στην 1η θέση ο κ. Γιαννακόπουλος
Στην 2η θέση ο κ. Σταθόπουλος
Στην 3η θέση ο κ. Ζορμπάς
Στην 4η θέση ο κ. Γκιζιώτης
Στην 5η θέση ο κ.Γαβράς
Στην 6η θέση   ο κ. Μουστόγιαννης
Στην 7η θέση ο κ. Κουβόπουλος
Στην 8η θέση ο κ. Αλεξόπουλος
Στην 9η θέση ο κ. Γουργούλης.

Το συμπέρασμα που βγάζουμε από τα αποτελέσματα είναι ότι ο νυν Δήμαρχος βρίσκεται στην 3η θέση κάτι δείχνει ότι ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος από το έργο της δημοτικής αρχής όπως επίσης οφείλεται και  στα υψηλά νούμερα που έχουν οι δυο ανεξάρτητοι Αλεξόπουλος-Μουστόγιαννης που προέρχονται από τον ίδιο χώρο. Ο Γιαννακόπουλος προηγείται σε μικρή απόσταση του Σταθόπουλου ο οποίος είναι με διαφορά δεύτερος. Καλα ποσοστά και για Γαβρά-Γουργούλη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟΥ ....ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΡΑ ΗΤΑΝ.....ΠΟΤΕ ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ξέρουμε ΕΑΝ αυτο σημαίνει κάτι στατιστικά, ΠΡΕΠΕΙ να δημοσιοποιηθούν τα ποσοστά. Με 40.000+ δημότες στην πόλη μας, οι γνώμες λίγων 10δων 'ψηφων' δεν μας λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε σαν πρόγνωση πρόθεσης ψήφου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ τασούλη όταν είσαι Δήμαρχος εν ενεργεία και είσαι τρίτος είναι ''πολιτικό χαστούκι'' και αυτό σημαίνει ότι δεν αποδίδει μέχρι στιγμής. Επίσης δικαιολογείται η 3η θέση λόγω συμμετοχής στην δημοσκόπηση δυο Δημοτικών Συμβούλων που προέρχονται από την παράταξη Ζορμπά και είναι φυσικό να του κάνουν ''πολιτική ζημιά'' (Αλεξόπουλος-Μουστόγιαννης) και με καλά ποσοστά.

    Αγαπητή Μαρία το σίγουρο είναι τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν τα ποσοστά αν και το δείγμα δεν ήταν μικρό σύμφωνα με πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή