Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια σε Μουστόγιαννη για την πρόταση παραίτησης μισθού των αιρετών.



Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο  Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης κατέθεσε πρόταση ώστε ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να παραιτηθούν ενός μισθού ο οποίος θα πάει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας όπου άπορες οικογένειες θα μπορούν να παίρνουν τρόφιμα. Όπως μάθαμε δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.
Λάβαμε πολλά email από δημότες οι οποίοι συγχαίρουν τον νεαρό Δημοτικό Σύμβουλο για αυτή την κίνηση που χωρίς υπερβολές είναι  πρωτοποριακή και δείχνει ότι ο κ. Μουστόγιαννης αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση που περνά η χώρα και όπως τόνισε σε δήλωση του  οι αιρετοί πρέπει να δειχνουν πρώτοι το παράδειγμα. Τελικά βλέπουμε ότι  νέα γενιά είναι ενεργή και ελπιδοφόρα και φαίνεται ότι η νεολαία της πόλης  έχει βρεί τον εκφραστή της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπόντας την επάξια.
Εμείς οφείλουμε να επικροτήσουμε αυτή την κίνηση περιμένοντας και ανάλογες από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ "ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΗΝΕΣ Η ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΖΙΠ .....!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ....ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ....ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΡΕΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ....ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή