Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αλεξόπουλος και Μουστόγιαννης οι δυο επίδοξοι αρχηγοί παρατάξεων..

     


Σχετικά με κουίζ της ιστοσελίδας όσον αφορά δυο νέες παρατάξεις οι οποίες πρόκειται να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα. Οι δυο επίδοξοι επικεφαλής είναι οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλεξόπουλος και Μουστόγιαννης. Ο κ. Αλεξόπουλος έχει ανακοινώσει ομάδα προβληματισμού από τα τέλη του 2011 της οποίας ηγείται και σε κάθε ευκαιρία διαλαλεί την υποψηφιότητα του. Επίσης έχει δώσει στην δημοσιότητα και ονόματα τυα οποία είναι δίπλα του και τον στηρίζουν. Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ.Αλεξόπουλος  ''βομβαρδίζει'' το διαδίκτυο πολύ συχνά με ανακοινώσεις και θέσεις του για θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον Βασίλη Ζορμπά τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκε στις προηγούμενες εκλογές και εξελέγην στην 11η θέση (με 300 ψήφους περίπου). Απομένει πλέον αυτή την χρονιά να δούμε αν θα ευδοκιμήσει η υποψηφιότητα του ή θα επιστρέψει στην παράταξη του κ,Ζορμπά ή θα συνεργαστεί με κάποια άλλη παράταξη.

Ο έτερος Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μουστόγιαννης παρότι νέος (μόλις 27 ετών) σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να ανακοινώσει  την δική του παράταξη της οποίας θα ηγηθεί στις εκλογές του 2014. Οι έγκυρες πηγές λένε ότι ο Μουστόγιαννης θέλει να φτιάξει μια ομάδα με βασικό κορμό νέους ανθρώπους την εποχή μάλιστα που ο κόσμος απεχθάνεται την πολιτική. Σίγουρα θα είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς αν τελικά θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου θα γίνει αυτόματα ο νεότερος υποψήφιος δήμαρχος όλων των εποχών στην Αγία Παρασκευή. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία κάτι που φάνηκε και στην εκλογή του καθώς εξελέγη στην 3η θέση με 600 ψήφους περίπου αλλά αποτελεί ερωτηματικό αν επίσης ευδοκιμήσει η υποψηφιότητα του. Το λέμε αυτό γιατί κάποιοι λένε ότι ο Βασίλης Ζορμπάς ήδη ασκεί στενό πρέσινγκ στον Μουστόγιαννης ώστε να επιστρέψει δίπλα του και αν αυτό δεν γίνεται μέχρι τώρα δεκτό από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει όταν δεχτεί πίεση από την ηγεσία της ΝΔ όταν θα σφίξουν τα ζωνάρια καθώς άπαντες γνωρίζουν την στενή σχέση του μικρού με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά όπως και τον ''κ;ολλητό'' του και μέντορα του Πάνο Παναγιωτόπουλο. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

Σχόλιο: Πιστεύουμε ότι οι δυο δελφίνοι διάλεξαν λάθος εποχή για σχηματισμό παρατάξεων αλλά για να είμαστε δίκαιοι σίγουρα αν τελικά τα καταφέρουν θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στον κύριο Ζορμπά καθώς θα υπάρχουν 3 συνδυασμοί με μια κεντρική δεξαμενή ψήφων και εκεί πρόκειται να γίνει μεγάλη μάχη. Το αποτέλεσμα θα είναι να πάνε στον 2ο γύρο με σιγουριά Γιαννακόπουλος-Σταθόπουλος.

Ίδωμεν..



  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου