Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δεν θα δούμε ποτέ Κολυμβητήριο..

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έπεσαν τα πρώτα μπετά στο οικόπεδο Μακεδονίας και Ηπείρου με σκοπό να γίνει ένα σύγχρονο κολυμβητήριο. Από τότε έχουν περάσει πολλοί Δήμαρχοι αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιώδες. Θα μπορούσαμε να γράφουμε πολλές σελίδες για την ύπαρξη μη κολυμβητηρίου αλλά θα σταθούμε σε μερικά σημεία. Πρέπει να επισημάνουμε την ομάδα κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής με την τότε Δημοτική Σύμβουλο κ. Χατζάκου οι οποίοι αντιδρούσαν στην κατασκευή κολυμβητηρίου.  Όλα τα προεκλογικά προγράμματα Υποψηφίων Δημάρχων είχαν ως άμεση προτεραιότητα το κολυμβητήριο. Μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Φτάσαμε σήμερα λοιπόν και όπως ακούσαμε από την σημερινή δημοτική αρχή θα πρέπει να περάσουν 3-4 χρόνια  για να αποχαρακτηριστεί σαν κολυμβητήριο αφού η πρόθεση του κ.Ζορμπά είναι να γίνει παιδική χαρά και χώρος άθλησης. Βέβαια ο κ.Ζορμπάς στο προεκλογικό του πρόγραμμα ανέφερε ότι είναι ένα πολύ εύκολο έργο και την 1η χρονιά θητείας του θα το είχε ολοκληρώσει. Ψέματα και παραμύθια για να αποσπάσει τις ψήφους της συγκεκριμένης περιοχής οι οποίοι βλέπουν σήμερα ότι τους κορόιδεψε. Το μόνο που βλέπει κάποιος σήμερα στον συγκεκριμένο χώρο είναι μια εστία  μόλυνσης και χώρος ατόμων που σχετίζονται με ναρκωτικά και όλα αυτά μπροστά στα παιδιά μας. Το καλοκαίρι η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη αφού αρρώστιες είναι συχνές πυκνές.
Κε Δήμαρχε να ζητήσετε συγνώμη από τους δημότες  και να τους πείτε την αλήθεια. Και εσείς κύριοι της αντιπολίτευσης μην κάνετε τους Κινέζους. επιτέλους κάντε προτάσεις για να δούμε αυτόν τον χώρο αντάξιο της περιοχής.



3 σχόλια:

  1. Επειδή δεν αποδέχομαι εύκολα πληροφορίες ή "πληροφορίες" που κυκλοφορούν από ανώνυμα "blogs", θα ήθελα να θέσω ορισμένα ερωτήματα στους συντάκτες του κειμένου:
    1.Ποιά ήταν τα "μόνο λόγια και όχι πράξεις" των υποψηφίων Δημάρχων? Με το να το αναφέρετε μόνο, δεν μου λέει κάτι σαν πληροφόρηση, αφού δεν το στηρίζετε σε κάποια γεγονότα.
    2.Σε ποιό ακριβώς σημείο του προεκλογικού προγράμματος (προφανώς εννοείτε του εντύπου),του νυν Δημάρχου, αναφέρεται ότι " είναι ένα πολύ εύκολο έργο και την 1η χρονιά θητείας του θα το είχε ολοκληρώσει"? Μήπως θα μπορούσατε να αναρτήσετε φωτοτυπία της σελίδος? Γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...
    3. Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να παρακαμφθεί ο Νόμος και οι διάφορες διατάξεις ώστε να γίνει ο αποχαρακτηρισμός του χώρου ταχύτερα? Αν ναι, πληροφορείστε μας για να ενωθούμε όλοι μαζί προς αυτή την κατεύθυνση.
    4..Ποιές πληροφορίες έχετε για "αρρώστιες συχνές πυκνές το καλοκαίρι"? Ποιές αρρώστιες και πόσο πυκνές? Ερωτώ γιατί ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Αν όμως όχι, δεν φταίμε εμείς οι απλοί δημότες να ανησυχούμε και να "τρομοκρατούμεθα" από "πυροτεχνήματα". Υποθέτω ότι γνωρίζετε πως η εκ προθέσεως "Πρόκληση Ανησυχίας" είναι ποινικό αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται από το άθρο 416 του Ποινικού Κώδικος...
    5.Απευθυνόμενοι προς την αντιπολίτευση του Δημ. Συμβουλίου, τους καλείτε να μην κάνουν "τους Κινέζους" και να κάνουν προτάσεις για το χώρο.
    Επειδή βλέπω το ενδιαφέρον σας για τα κοινά της Πόλεώς μας, κοινοποιείστε μας σας παρακαλώ και την δική σας πρόταση(που πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) μήπως και την φέρουμε, σαν δημότες, σε δημόσια διαβούλευση.
    Και μία παρατήρηση:Στην Ελληνική γλώσσα, δεν χρησιμοποιούμε την λέξη "κύριος/α" όταν αναφερόμαστε σε αποδημήσαντες. Η παρατήρησή μου αφορά στην αείμνηστη Χρυσούλα Χατζάκου, την οποία αναφέρετε ως "κ. Χατζάκου".

    Σπύρος Παπασπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να κάνετε τα σχόλια σας εφόσον διαφωνείτε αλλά η ειρωνεία πιστεύετε ότι σας βοηθάει? Δε νομίζω...
    Αυτό με την παρατήρηση για την Ελληνική Γλώσσα τι το θέλατε?
    Μπαμ-μπαμ έχουμε και λέμε: Στην Ελληνική Γλώσσα γράφουμε "Πληροφορήστε μας" (όχι με "ει"), όπως και παρακάτω "Κοινοποιήστε μας". Επίσης, λέμε και γράφουμε "τη δική σας πρόταση" (όχι την δική σας). Με τα απαρχαιωμένα σελίδος, πόλεώς ας μην ασχοληθούμε καλύτερα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα λάθη για τα οποία όμως μπορεί να φταίει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.
    Υ.Γ. Θα επανέλθουμε στο θέμα του κολυμβητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως με πληροφόρησε ένας καλός φίλος, έκανα ένα σοβαρό σφάλμα. Το οποίο οφείλω να ανασκευάσω και να ζητήσω μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το θιγόμενο πρόσωπο, την οποία ελπίζω να κάνει αποδεκτή. Το λάθος μου οφείλεται σε λάθος πληροφόρηση που είχα πριν λίγα χρόνια και δεν φρόντισα να επαληθεύσω. Αφορά στην κυρία Χρυσούλα Χατζάκου η οποία, όπως με πληροφόρησαν, "ζει και βασιλεύει" και ελπίζω για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια. Σ΄αυτήν λοιπόν την περίπτωση, ζητώ συγγνώμη από την κ. Χατζάκου και ευχαριστώ τον Γιάννη Σταθόπουλο, που από φιλική διάθεση (και έτσι είναι) με πληροφόρησε . Δεν είναι νομίζω κακό να ζητάς συγγνώμη όταν παραπληροφορείς έστω και από άγνοια ή αμέλεια... (Ελπίζω να μην με μαλώσετε πάλι για τα τελικά -ν-...)

      Διαγραφή