Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Χαρακτηριστική ήταν και η Δήλωση του Δήμαρχου Βασίλη Ζορμπά σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου και πλην σαφώς υποστήριξε ότι οι Σύλλογοι των Πολιτών και της Κοινωνίας είναι απλά: «Μπελάς και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπλέκονται στα πόδια σου»..

Γραφείο Τύπου
Φώτη Αλεξόπουλου
Δημοτικού Συμβούλου
Αγίας Παρασκευής
ΘΕΜΑ: Δημιουργία Τοπικών Συμβουλίων Νέων από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής!
                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Δημιουργία  Τοπικών Συμβουλίων Νέων πρέπει άμεσα να προβεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.
Ενώ σε σχεδόν του Συνόλου των Δήμων όλης της χώρας γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια πάνω στο θέμα του Εθελοντισμού και της προσφοράς των Νέων ,στον Δήμο Αγίας Παρασκευής εδώ και τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει μια ανύπαρκτη Δημοτική γραμμή προς την κατεύθυνση αυτήν. Είναι γεγονός ότι όλες σχεδόν οι παρατάξεις διακυβέρνησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής πότε  δεν θεώρησαν σωστό να έχουν στα «Πόδια τους» την Νεολαία ,και με κάθε τρόπο προσπαθούσαν πάντοτε να αποφεύγουν τα ‘»πολιτικά πειράματα» με δημιουργία κοινωνικών ομάδων εθελοντικού έργου η Δημοτικά Τοπικά Συμβούλια Νέων. Ήθελαν και συνεχίζουν σε αυτήν την τακτική να μοιράζουν την «πίτα» σε λίγα χέρια. Χαρακτηριστική ήταν και η Δήλωση του Δήμαρχου Βασίλη Ζορμπά σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου και πλην σαφώς υποστήριξε ότι οι Σύλλογοι των Πολιτών και της Κοινωνίας είναι απλά: «Μπελάς και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπλέκονται στα πόδια σου»..
Φανταστείτε όταν ακούγεται αυτό  Δημόσια από τον Πρώτο Άρχοντα της Πόλης ,τι γνώμη έχει ήδη σχηματιστεί  για τον κοινωνικό εθελοντισμό από την Νέα Δημοτική Αρχή .
Εμείς προτείνουμε άμεσα προς την Νέα Δημοτική Αρχή να καλέσει όλους τους νέους σε μια Ημερίδα στην Αίθουσα του 2ου Γυμνάσιου με θέμα την Δημιουργία Τοπικών Συμβούλιων Νέων .Εκφράζουμε την θέληση μας για την Δημιουργία Τοπικών Συμβούλιων σε όλα τα Προαστιακά Διαμερίσματα του Δήμου μας.(Κοντοπευκο,Τσάκος,Πευκάκια, κ.,λ.π ..
                                                       ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
                                                 Αγία Παρασκευή 6/7/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου