Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Φώτης Αλεξόπουλος:Τουρκικό Σήριαλ » Οι Παραιτήσεις στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φώτης Αλεξόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος  

Σύμφωνα με Νεότερες Πληροφορίες Επικρατέστεροι για την Κενή Πλέον θέση του Γενικού Γραμματέα Αγίας Παρασκευής Ακούγονται τα ονόματα των Κ.Μάκη Χαρχαρου (Πρόεδρου ΕΝΕΒΑΠ) & πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής καθώς και του Κ.Νίκου Κωστόπουλου (Υποψήφιου Βουλευτή Β Αθηνών Ν.Δ).Γιος του Πρώην  Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κωστόπουλου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς από την Δευτέρα έχει συγκαλέσει Τρεις φορές την Δημοτική του Ομάδα !!!!!!! με απώτερο σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των στελεχών . Είναι προφανές ότι μετά τις παραιτήσεις των κ.Αλεφαντη, Παναγόπουλου,, Κωβαιου (Αντιδημάρχων) καθώς και την Νέα παραίτηση Του Γενικού Γραμματέα κ. Κωνσταντόπουλου τα Πνεύματα μέσα στην Δημοτική Παράταξη Ζορμπά έχουν οξυνθεί σημαντικά..
Στην επιλογή των  προσώπων  τώρα, ο Κ. Βασίλης Ζορμπάς είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος ,διότι από την μια μεριά είναι ο Κ.Μάκης Χαρχαρος που σημειωτέον έδωσε την στήριξη του στον Κ. Ζορμπά κατά την δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2010.
Ο Κ.Χαρχαρος  Είναι πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος με βλέψεις ακόμα και να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος το καλοκαίρι του  2014..Εχει αποδείξει στον κ. Ζορμπά ότι παρεμβαίνει σε πολλά «ζητήματα» του Δήμου  και έχει συμμαχίες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής.
Από την άλλη ο κ. Νίκος Κωστόπουλος φανερά ενοχλημένος από την Πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της διακυβέρνησης του Δήμου από τον Ζορμπά είναι ένας σημαντικός πολιτικός σύμμαχος για τον κ. Ζορμπά για την μετέπειτα Πορεία του ως Υποψήφιος Δήμαρχος..
Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν είχε καθόλου σχέσεις μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2010  με τον Κ. Ζορμπά ,και ένας από τους σοβαρούς λόγους ήταν ότι  ο Δήμαρχος δεν τον ενέκρινε για Γενικό Γραμματέα του Δήμου στις αρχές του 2011,παρολο που ο κ. Κωστόπουλος τον είχε στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του για Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής ..Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ,Οι σχέσεις αυτές έχουν βελτιωθεί μετά τις εθνικές εκλογές και είναι ένα από τα τρία Ισχυρότερα χαρτιά του Βασίλη Ζορμπά για την θέση του Γενικού Γραμματέα. .
 Το Τρίτο Ονόματα θα είναι σίγουρα από τους τρεις παραιτηθέντες Αντιδημάρχους Με επικρατέστερο τον Δημήτρη Αλεφαντη.
Περιμένουμε τις Αποφάσεις του κ. Δήμαρχου εν μέσω «Πολιτικού Καύσωνα».
                                          Εκ Του Γραφείου Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ....ΥΠΟ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή