Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Παραιτήσεις Αντιδημάρχων ζήτησε ο Δήμαρχος


Τις παραιτήσεις των Αντιδημάρχων ζήτησε και έλαβε ο Βασίλης Ζορμπάς για να προχωρήσει σε ''ανασχηματισμό''.Με ενδιαφέρον περιμένουμε τα νέα ονόματα τα οποία θα αναλάβουν αντιδημαρχίες η απλά κάποιοι νυν θα τοποθετηθούν σε άλλο πόστο.

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!
    Γραφείο Τύπου
    Ανεξάρτητου Δημοτικού Σύμβουλου
    Αγίας Παρασκευής
    ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

    Θέμα : «Πολιτικά Άτολμος» και «Άκομψος» Ο Δήμαρχος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Μετά και την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, νομίζω ότι πλέον όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας και κομματικής ταυτότητας, είναι 100% σίγουροι, ότι η «Παράταξη Ζορμπά» βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό.
    Οι εικόνες διάλυσης του Δήμου μας είναι εμφανές και κοινό μυστικό για όλους μας.
    Ο Βασίλης Ζορμπάς πλαισιωμένος από «ερασιτέχνες «συγγενείς», χάνει συνεχώς το «ένα μετά το άλλο» , φέρνοντας σιγά- σιγά τον Δήμο Αγίας Παρασκευής προς την καταστροφή. Μια καταστροφή που θα χρειαστεί πολλές και επίπονες προσπάθειες από τους Επόμενους Δημάρχους ώστε να ξαναγυρίσει η Πόλη στην Αρχική της κατάσταση.
    Εκφράζουμε ακόμα και φόβους για στάση πληρωμών μονίμων υπάλληλων-Αοριστου Χρόνου στο προσεχές μέλλον.
    Δυστυχώς , Ο Βασίλης Ζορμπάς διαλέγοντας από την αρχή της θητείας του την λασπολογία ως μέσον πολιτικού λόγου ,βρίσκεται μόλις 20 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ανίσχυρος ακόμα και να επιλύσει τα πιο απλά προβλήματα του Δήμου.
    Επειδή θεωρούμε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας ,καλούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , σε αυτήν την ύστατη στιγμή ,όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής σε επαγρύπνηση ,καθώς και τους Αρχηγούς των Λοιπών Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να αναλάβουν τις προσωπικές τους ευθύνες και να «συμμαζέψουν» τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά προκειμένου να σώσουν την Πόλη από σίγουρη καταστροφή.
    Εμείς Προτείνουμε λοιπόν ως λύση μέχρι τις εκλογές του 2014,προκειμενου να λειτουργήσει η πόλη ώστε να μην βρεθεί σύντομα σε αδιέξοδα, τα έξης:
    Υπηρεσιακό Δήμαρχο από την Αντιπολίτευση.
    Παραίτηση των Νυν Αντιδημάρχων και άμεση αντικατάσταση αυτών.
    Παραίτηση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και άμεση αντικατάσταση του.

    Παραίτηση όλων των Μελών των Δ.Σ - Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και άμεση αντικατάσταση τους.
    Εκ του Γραφείου Τύπου
    Αγία Παρασκευή 20/5/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή